Zoeken naar verpakkingen

verpakkingen
FSC-gecertificeerde verpakkingen.
Engagement rond duurzaam aankoopbeleid. Verpakkingen van papier, karton of hout zijn alomtegenwoordig, en ook het aanbod op vlak van FSC-gecertificeerde mogelijkheden is ruim. Daar het over een hernieuwbare grondstof gaat, hebben deze forest-basee verpakkingen vaak een streepje voor op alternatieve materialen, ook omdat ze vaak vlot recycleerbaar of biodegradeerbaar zijn.
Recyclage van metalen verpakkingen Intradura.
Recyclage van metalen verpakkingen. Hoe worden metalen verpakkingen gerecycleerd en tot welke materialen? De metalen verpakkingen uit de blauwe PMD-zak worden gerecycleerd tot staal of aluminium dat klaar is voor gebruik in nieuwe voorwerpen. Dat kunnen nieuwe verpakkingen zijn, maar evengoed elektrische toestellen, auto-onderdelen of fietsen.
Wat verandert er? DeNieuweBlauweZak.
Op die manier win je plaats in de zak. Let er wel op dat je de de fles platduwt in de lengte, en niet in een bol in de breedte. Plet je de fles in een bol, dan wordt deze moeilijk herkend in het sorteercentrum en kan ze niet gerecycleerd worden. Folie losmaken van schaaltje. Veel verpakkingen worden afgesloten met een folie.
Biopack Verpakkingen, disposables zakken biopack. icoon_menu_site_EP-kartonnen-dozen. icoon_menu_site_EP-sluiten. icoon_menu_site_EP-geschenk. icoon_menu_site_EP_scholenverenigingen. icoon_menu_site_EP-herbruikbare_draagtassen. icoon_menu_site_EP-plastic-
xml version1.0" encodingutf-8? standaard verpakkingen horeca en catering zakken en draagtassen sector personalisatie opvulling en bescherming verzenden palletiseren folie en hoezen koelen opslag en magazijn Kartonnen dozen Kantoor sluiten papier en reiniging hygiëne kledij kleefband plastic draagtassen zakken milieuvriendelijke draagtassen bakjes en potjes maaltijd verpakkngen Keuken en toebehoren transport verpakkingen mini catering presenteerschotels zijdepapier snack papier kruidenier pattiseriedozen pizzadozen papieren draagtassen gepersonaliseerd draagtassen bestek en tafelaankleding borden en kommen bekers en flessen bekers en flessen zakken zonder handvat confiseriezakken zakken met sluiting zakken voor keuken slagerij bakkerij ijssalon snack foodtruck chocolatier geschenk webshop Wijn bier Fashion cosmetica pharma en medisch bloemen en planten beurzen en evenementen scholen en organisaties restaurant en hotel Bedrukte kartonnen doos Microgolfbestendig diepvriesbestendig Min. temperatuur ovenbestendig Recycleerbaar FSC Gerecycleerd materiaal Herbruikbaar Sealbaar bedrukbaar Fruit Groenten. Dozen voor voeding.
VerpakkingShop.nl verpakkingen en verpakkingsmateriaal.
Of bent u misschien wel de eigenaar van een kledingwinkel of dierenspeciaalzaak? Bij ons vindt u passend verpakkingsmateriaal gericht op allerlei verschillende branches. Bekijk ons ruime assortiment door te zoeken op branche, of zoek op het soort verpakking. Kies voor biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal. Gebruikt u veel verpakkingsmateriaal, maar wilt u het milieu daar niet te veel mee belasten? Kies dan voor biologisch afbreekbare verpakkingen en producten.
Onze verpakking Lima Food. facebook. twitter. pinterest. print. mail.
De plastic en de aluminiumlaag worden ook opnieuw gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld kratten, plantenbakken of industriële toepassingen in de bouw. Wij gingen ook al creatief aan de slag met onze verpakkingen, zo werden foutgedrukte verpakkingen gerecycleerd en werden er leuke draagtassen mee gemaakt.
Duurzame Disposables voor Horeca Catering Denico.eu.
Suikerriet menuschaal 3-vaks 228x178x51mm 8542, excl. Suikerriet bowl 340ml 152Ø/45mm hoog 313, excl. Vetvrij snackzakje krant bruin 16x165cm, 950, excl. Denico Green Products. Adres: Blancefloerlaan 179 E BE 2050 Antwerpen. Telefoon: 32 0 3 233 63 96. Email: email protected.
Materialen Verpakkingen Kudzu eco webshop.
Vragen of opmerkingen? 32 50 61 54 78 contact. Blijf op de hoogte. Blijf op de hoogte van nieuwigheden en acties. Onze nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd. E-mailadres: Ik heb het privacy beleid gelezen en ga ermee akkoord inschrijven.
NNZ Belgie Over NNZ.
Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid.
Verpakkingen Foresco.
Overige industriële verpakkingen. Naast de eerder courante verpakkingen, leveren we ook vele verpakkingsvormen voor goederen die niet in de klassieke kisten of dozen passen. Opklapbare houten opzetwanden ook wel: palletverlengers zijn een ideale en economische oplossing voor het transport en de opslag van goederen op europalletten of op maatpalletten met dezelfde afmetingen als die van de opzetwand.

Contacteer ons