Zoeken naar ronde verzendkoker

ronde verzendkoker
Verzendkokers.
Verfijn op kenmerk. Rond Trapezium Vierkant. Koker, Karton, met dop, rond, Ø 50mm, 330mm, bruin. Bescherm je print of drukwerk optimaal door het te versturen in zon praktische ronde verzendkoker. Voor al je drukwerk. Deze ronde verzendkokers zijn ideaal voor het veilig versturen.
Beste Verzendkoker uit Jul. 2021 Top 10 Bestenu.
en dus de speurtocht naar de beste Verzendkoker ook! In het verleden ging je naar een winkel om tips te krijgen over Verzendkokers, maar vandaag helpt een robot jou! Onze kunstmatige intelligentie scant alle Verzendkokers die die je kunt kopen in Nederland.
Kartonnen verzendkokers Antalis.
Is tevens eenvoudig te gebruiken. Ronde kokers: 13 artikelen. De ronde verzendkoker is een cylindrische koker van compact karton. Deze koker is voorzien van doppen aan de uiteinden. Een ronde koker is speciaal ontworpen voor het verzenden van affiches, posters en andere soepele producten.
Koker, Karton, trapezium, 1005x75mm, bruin 20 stuks buurmanverpakking.
Mail 0541-551327 Facebook Twitter. Bescherm je print of drukwerk optimaal door het te versturen in zo'n' praktische vierkante verzendkoker. Voor posters en foto's.' Vierkante verzendkokers zijn ideaal voor het veilig versturen en archiveren van opgerolde producten zoals posters, tekeningen, foto's' en kaarten. De inhoud blijft netjes op zijn plaats en komt in perfecte staat bij de ontvanger aan. Het voordeel van vierkante kokers ten opzichte van ronde verzendkokers is dat ze gemakkelijk zijn te stapelen en niet zullen wegrollen.
bol.com Ronde verzendkoker 1230 mm x Ø 80mm 10 st.
Kies jouw winkel. Ronde verzendkoker 1230 mm x Ø 80mm 10 st. Schrijf een review. Verzendkoker L 1230 mm x Ø 80mm per pak á 10 stuks De ronde kokers van Profipack zijn erg sterk. Deze ronde kokers zijn bedoeld voor het verzenden of archiveren van opgerolde documenten.
Ronde verzendkoker Bruin 82x6 cm Paco Verpakkingen.
Een ronde verzendkoker wordt geleverd inclusief twee witte plastic doppen om de uiteinden van de koker te sluiten. De ronde verzendkokers zijn ideaal voor lichtere verzendingen van oprolbare documenten en zijn speciaal geproduceerd voor het verzenden van posters, affiches en andere soepele artikelen.
Bestel online ronde verzendkokers bij Manutan.
A027106 A3 Voor formaat. Nuttige Ø mm. Nuttige lengte mm. Totale lengte mm. 3090, Per 44 stuks. Er zijn nog maar Quantity? Dit artikel keert niet meer terug in ons assortiment. A027107 A2 Voor formaat. Nuttige Ø mm. Nuttige lengte mm. Totale lengte mm. 3475, Per 44 stuks. Er zijn nog maar Quantity? Dit artikel keert niet meer terug in ons assortiment. A027108 A2 Voor formaat. Nuttige Ø mm. Nuttige lengte mm. Totale lengte mm. 2400, Per 24 stuks. Er zijn nog maar Quantity? Dit artikel keert niet meer terug in ons assortiment. A027109 A1 Voor formaat. Nuttige Ø mm. Nuttige lengte mm. Totale lengte mm. 2650, Per 24 stuks. Er zijn nog maar Quantity? Dit artikel keert niet meer terug in ons assortiment. A027110 A0 Voor formaat. Nuttige Ø mm. Nuttige lengte mm. Totale lengte mm. 3325, Per 24 stuks. Er zijn nog maar Quantity? Dit artikel keert niet meer terug in ons assortiment. A027111 A0 Voor formaat. Nuttige Ø mm. Nuttige lengte mm. Totale lengte mm. 3790, Per 24 stuks. Er zijn nog maar Quantity? Dit artikel keert niet meer terug in ons assortiment. Productnaam Ronde verzendkoker.
Verzendkoker.
Stevige bruine ronde verzendkokers met 2 witte deksels voor het veilig vervoeren of verzenden van grootformaat A2, A1, A0 posters. Keuze uit 2 formaten. Voor A2 en A1 poster, lengte 65 cm en voor A0 posters, lengte 87 cm. Diameter: 7 cm. Prijs is gebaseerd op enkele exemplaren. Mocht u grote aantallen kokers nodig hebben vanaf ca. 25 kokers, neemt u dan even contact met ons op. No customer reviews for the moment. koker koker voor A2/A1 posters. koker voor A0 posters. Aan favorieten toevoegen. Bruine verzendkoker met 2 deksels.
Verzendkokers rond / rechthoeking verzenden Webwinkel Forum.
Nu was ik op zoek naar ene goedkopere manier van verzending, eerst gewoon via postnl a 6.75 en sinds enkele dagen dacht ik dat ik goed koper uit zou zijn bij een andere partij SendCloud. Nu ben ik zojuist helaas gebeld door Sendcloud en die geven aan dat hun accountmanager bij Postnl aangeeft, dat bij het verzenden van ronde kokers een toeslag komt van iets meer als 2.
Verzendkokers.
Koker, Karton, met dop, rond, Ø 50mm, 1000mm, bruin. 5775, /doos à 52 stuks Excl. Koker, Karton, Brievenbuskoker, met dop, rond, Ø 30mm, 330mm, wit. Bescherm je print of drukwerk optimaal door het te versturen in zon praktische ronde verzendkoker.

Contacteer ons