Zoeken naar boekverpakkingen

boekverpakkingen
Boekverpakkingen, voordelige zelfklevende verzendverpakkingen voor boeken Tupak.
De boekverpakkingen zijn ideaal voor het versturen van boeken, magazines, catalogi, reisgidsen en bijvoorbeeld cursusmateriaal. De boekverpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar karton en hebben een variabele vulhoogte. Boekverpakkingen van Tupak hebben gegarandeerd de laagste prijs en zijn direct leverbaar!
Dozendeal.nl Dé webshop voor verpakkingen in heel Nederland België.
Prijsgunstige golfkartonnen boekverpakking uit enkel-laags golfkarton. Een scherpe prijs voor een slimme verpakking, die niet alleen geschikt voor het verzenden van boeken, maar ook alle andere denkbare artikelen. Door de handige hoogterillen is de verpakking eenvoudig in hoogte aan te passen aan uw wensen.
Boekverpakkingen FEFCO 473 vanaf 50 stuks.
Dankzij een stevige B-Golf kwaliteit en de omlopende rand en hoekbescherming is het boek goed ingepakt en hoef je niet te vrezen voor kreukels, scheuren of ingedeukte hoeken. Boeken versturen doe je het veiligst in boekverpakkingen van het juiste formaat.
Boekverpakking 217 x 155 x 60 mm CiRoPack BV.
Wij produceren boekverpakkingen waar u uw producten veilig in kunt verzenden. Boekverpakkingen zijn ontwikkeld voor het veilig verzenden van boeken. Door de buffers aan de kopse kanten en de extra veilige overslaande kleppen, worden de boeken van maximale bescherming voorzien.
Boekverpakking bestellen maatwerk Dozenproducent.nl.
Bestel hieronder eenvoudig uw boekverpakking dozen fefco 473 in verschillende maten en kleuren. De stevige doos zorgt er voor dat uw boeken niet worden beschadigd. Boekverpakking dozen staan bij ons op voorraad en zijn daarom snel leverbaar binnen 1-3 werkdagen.
Boekverpakking Boeken Netjes Versturen met Dozen.nl.
Bij Dozen.nl kunt u boekverpakkingen bestellen die goed aansluiten op de grootte en de zwaarte van de boeken die u verzendt. Kijk maar eens rond in het ruime aanbod aan boekverpakkingen op onze dozenwebsite. Wij bieden u een breed scala aan kleuren en maten.
Jouw eigen boekverpakkingen Paardekooper B.V.
Onze goedkope bedrukte boekverpakkingen zijn van hoge kwaliteit en je bestelt ze heel eenvoudig. En dankzij de snelle levertijd kun jij je bedrukte boekverpakkingen na je akkoord op de drukproef al over vijf werkdagen in huis hebben! Onze SendProof-boekverpakkingen zijn gemaakt van stevig golfkarton met een witte buitenkant. Je kunt kiezen uit boekverpakkingen op A5-formaat en boekverpakkingen op het grotere A4-formaat.
Boekverpakkingen E-commerce Smurfit Kappa.
Boekverpakkingen ook bekend als draaiboekverpakkingen of omslagverpakkingen zijn ontworpen om optimale productbescherming te bieden voor jouw boeken, CDs, games en software tijdens de verzending. Onze omslagverpakkingen voor boeken, kortweg boekverpakkingen, zijn beschikbaar in standaard of op maat gemaakte formaten en kunnen worden geoptimaliseerd om te voldoen aan de richtlijnen voor postbezorging.
Goedkope boekverpakking bestellen Verpakkingsplaza.nl.
Onze boekverpakkingen bestel je met een zelfklevende sluiting; bieden bescherming tegen schokken dankzij de kartonnen randen; hebben een aanpasbare hoogte en zijn voorzien van een trekstrook voor een snelle opening. Afhankelijk van de gekozen maatvoering kunnen boekverpakkingen ook ideaal worden besteld als brievenbusdoos.
Multiwell boekverpakkingen stevige en voordelige verzendverpakking ruim assortiment Sabé Verpakkingen.
Staffelprijs vanaf 0.29. Boekverpakkingen lossen een welbekend probleem van verzenden op. Boekverpakkingen zorgen er namelijk voor dat er geen vouwen in de bladzijden van het boek komen of dat hoekjes ombuigen of beschadigen. De boekverpakkingen van Multiwell voorkomen dus beschadigingen van boeken en andere producten tijdens het transport.

Contacteer ons