Resultaten voor ronde kartonnen kokers

ronde kartonnen kokers
Verzendkokers in verschillende maten Topa verpakking.
De kwaliteit zit voornamelijk in de stevigheid van het gebruikte karton en de pluggen voor het afsluiten van de kokers. Door de degelijkheid van het karton, is de kans op beschadigingen aan de koker of de inhoud hiervan minimaal. Alternatief voor ronde verzendkokers van karton.
Kartonnen kokers bij 123Kartonnen Dozen 123 Kartonnen Dozen Uw specialist.
Kartonnen kokers bij 123Kartonnen Dozen. Kartonnen kokers zijn ideaal om langwerpige maar relatief dunne en/of smalle voorwerpen in te versturen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld paraplus, plinten, posters enzovoort. Het is erg belangrijk rekening te houden met een aantal punten. Veel pakket en bezorgdienstenbijvoorbeeld PostNL rekenen een extra toeslag voor ronde kokers en dat heeft te maken met het feit dat volgens deze pakketdiensten kokers lastig zijn om te vervoeren in de bus.
Kartonnen kokers voor mijn tekeningen.
Namelijk om kartonnen kokers aan te schaffen. Ik besloot om een beetje onderzoek te doen en kwam al snel op een goede site uit voor verschillende verpakkingsmaterialen. Nadat ik op het kopje kokers en platen had gedrukt, zag ik verschillende vormen. Zo zijn er onder andere vierkante, driehoekige en ronde kokers.
Ronde verzendkoker Bruin 82x6 cm Paco Verpakkingen.
Een ronde verzendkoker wordt geleverd inclusief twee witte plastic doppen om de uiteinden van de koker te sluiten. De ronde verzendkokers zijn ideaal voor lichtere verzendingen van oprolbare documenten en zijn speciaal geproduceerd voor het verzenden van posters, affiches en andere soepele artikelen.
Posters versturen? Ronde verzendkokers Verpakkingenonline.nl.
Bescherm je print of drukwerk optimaal door het te versturen in een kartonnen poster koker. Deze kartonnen kokers zijn gemaakt van stevig karton en voorzien van twee handige, goed sluitende doppen. De doppen zijn eenvoudig te plaatsen en ook weer gemakkelijk te openen.
Kokers Verzend Kernen.
Kokers Verzend Kernen. Kokers Verzend Kernen. Kokers Verzend Kernen. Het komt vaak voor dat bij het ontwikkelen van een stand, display of d├ęcor gebruikt gemaakt wordt van ronde kolommen. Vaak is men aangewezen op dure en, kwets bare en lastig te verwerken P.V.C.-buizen.
Blog Waarom een vierkante verzendkoker gebruiken? VerpakkingenXL.
Producten zijn makkelijker uit de koker te pakken doordat deze niet volledig aan de rand blijft zitten zoals bij een ronde wel het geval zal zijn. Worden plat geleverd; ruimtebesparend. Kunnen op maat gesneden worden. Onze verzendkokers kunnen per 100 stuks worden besteld. De meest gebruikte en verkochte koker is 120 x 120 x 1600 mm. Bekijk ons volledige assortiment aan verzendkokers hier. vierkante verzendkoker 1. Waarom kiezen voor Flo-pak Opvulchips als opvulmateriaal? Waarom een vierkante verzendkoker gebruiken? Noppenfolie en schuimfolie. Wat is het grootste verschil? Dispenserdoos met noppenfolie zorgt voor gemak en snelheid. Schuimfolie wordt gemaakt van LDPE, maar wat is dat? Schuimfolie op rol heeft verschillende lengtes. Schuimfolie in drie verschillende diktes. Welke kies je? Schuimfolie nodig voor het verhuizen? Schuimfolie voor de carnavalswagen van VG t kump waal Venlo. Specishops steunt King Arthur Groep met rol noppenfolie. Bubbeltjesplastic kopen 6.
Ronde verzendkokers met doppen, A2, 500 x diameter 80 mm, bruin, per koker.
Ronde verzendkokers met doppen, A2, 500 x diameter 80 mm, bruin, per koker. Ronde kartonnen kokers zijn ideaal om veilig en goed beschermd plannen en posters te verzenden of te archiveren. De bruine kartonnen verzendkokers kunnen stevig met plastic doppen worden afgesloten.
Verzendkoker, bruin, Diameter 60 mm, kraft, 425mm, doos met 25 stuks Papier-Store.
Terug naar chat. Home Papierwaren Diverse producten Verpakkingen Verzendverpakkingen Verzendkokers Ronde kokers. Producten voor kantoor. Papier voor kleurenlaser. A5 A6 Formaat Papier. Huisstijl, tekst omslagpapier. Papier op Maat. Stuntprijs Pallet Papier. Original Gmund Verge. Terug naar producten overzicht. Verzendkoker, bruin, Diameter 60 mm, kraft, 425mm, doos met 25 stuks. Dit product is niet meer op voorraad. Prijs per stuk 0.00 excl. Totaal productprijs: 3295, excl. Waarschuwing: Laatste items in voorraad! De ronde verzendkoker is een cylindrische koker van compact karton. Deze koker is voorzien van doppen aan de uiteinden.
Ronde koker kopen? Gemakkelijk en snel bestellen Bunzl.
Kartonnen monsterzak enveloppen. Papieren monsterzak enveloppen. Mail lite luchtkussenenveloppen. Enveloppen per formaat. Folie afroller handstretcher. Instapak Quick RT. Noppenfolie / Luchtkussenfolie. Inpakfolie voor bloemen. Vuilniszakken / afvalzakken. Tork Facial Tissue. Voor in en bij de koffie. Bedrukte Amerikaanse vouwdozen. Linten en strikken. Onze ronde kokers zijn speciaal ontworpen om posters, wandkalenders en ander opgerold drukwerk of flexibele producten veilig en kreukvrij in te verzenden of op te slaan in je archief. De ronde verzendkoker heeft een dikke wand van massief karton en is daarmee de stevigste koker uit ons assortiment Lees meer.

Contacteer ons