Resultaten voor deksel

deksel
deksel WikiWoordenboek.
deksel; een voorwerp om een hol open lichaam mee af te dekken. deksel; een voorwerp om een hol open lichaam mee af te dekken. deksel; een voorwerp om een hol open lichaam mee af te dekken. deksel; een voorwerp om een hol open lichaam mee af te dekken.
Deksel Wikipedia.
Anderzijds kan een deksel juist voorkomen dat gassen uit het voorwerp ontsnappen zoals het koolzuur uit frisdrank. Een deksel kan tevens dienen als ontluchtingsklep, indien het deksel in staat is om opgetild te worden zodra de druk in het bedekte voorwerp te hoog wordt.
de deksel / het deksel Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Wat is juist: de deksel of het deksel? Beide vormen zijn juist; de deksel lijkt vaker voor te komen. Woorden die eindigen op het achtervoegsel sel zijn eigenlijk altijd onzijdig; vergelijk bijvoorbeeld het baksel en het achtervoegsel. Ook deksel was vroeger uitsluitend onzijdig.
Zee-ezel 57, deksel.
Het woord deksel is een uitzondering. Vroeger was het ook alleen onzijdig, maar tegenwoordig heeft het twee geslachten: deksel is zowel onzijdig het-woord als mannelijk de-woord. Het antwoord is.: De deksel en het deksel zijn beide goed. Waar is het deksel?
Stapelbak met deksel Hulkenberg.nl.
Afsluitbaar: de vergrendelbare deksel is eenvoudig te openen. De deksel is ook afneembaar. Stapelbaar: de dekselbakken zijn onderling stapelbaar, ook bij verschillende bodemmaten én met deksel. Eenvoudig onderhoud: door de gladde wanden en bodem zijn de dekselbakken eenvoudig te reinigen.
Synoniemen van deksel; ander woord voor deksel synoniemen.net.
Een deksel kan in den regel van een voorwerp worden afgericht; eene klep, een lid is er door een scharnier of op eene andere wijze aan bevestigd; eene stop wordt in de opening gestoken. Het deksel van eene pan, een vat, eene doos.
Pannendeksel kopen? Bekijk ons aanbod!
De afmetingen variëren van 20 tot 32 centimeter. Er zijn ook universele deksels. Wel zo handig als je een deksel zoekt voor verschillende pannen! Ben je eerst nog op zoek naar de perfecte pan voordat je een deksel gaat aanschaffen?

Contacteer ons