Meer resultaten voor verpakkingsmateriaal antwerpen

verpakkingsmateriaal antwerpen
Uw partner in verpakkingen verpakkingsmateriaal Variapack.
Toevoegen aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Variapack en Bunzl zetten samen in op verpakkingsmaterialen geproduceerd met grondstoffen uit hernieuwbare bronnen. Minimum 90% van het materiaal bestaat uit hernieuwbare grondstoffen, die in de natuur of in ecologische kringlopen terug te vinden zijn.
Unipak vacuümgevormde kunststof verpakkingen.
Wij zijn een klantgerichte volumeproducent, gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en het op voorraad houden van uw kunststof verpakkingen. Produktie en distributie opslagcapaciteit circa 10.000 palletplaatsen bevinden zich in Steenbergen NB nabij Antwerpen en Rotterdam. Vanuit deze lokatie beleveren wij vrijwel de gehele Europese markt. Met het uitsluitend produceren van verpakkingsmateriaal voor de levensmiddelenindustrie, bieden wij onze klanten de garantie dat in ons productieproces enkel grondstoffen, kleurstoffen en evt.
Kartonnen dozen en verpakkingsmateriaal Storopack.
U kunt de meeste verpakkingsmaterialen alsook uw gepersonaliseerde artikelen op onze webshop verkrijgen voor een vlotte bestelling. Storopack heeft een ruim assortiment aan kartonnen dozen om uw producten te verpakken voor transport of opslag: zowel voor kleine, grote en zelfs gevaarlijke producten.
Verpakkingen Malle Padoza Verpakkingen: manden, papier.
Padoza te Malle, wij helpen u graag verpakken! Van harte welkom op de website van Padoza, dé expert voor al uw algemene verpakkingen regio Malle en gans België. Vanuit het Antwerpse Malle zorgen wij dag in dag uit voor de aanlevering van allerhande kwaliteitsvolle verpakkingsproducten bij diverse branches.
Plastic is zo slecht nog niet Het Parool. Deel dit artikel. Loading.
Amsterdammers gooien dagelijks bijna 480.000 kilo verpakkingsmateriaal weg. De roep om verpakkingsvrije winkels klinkt steeds luider, en zelfs Albert Heijn verkoopt steeds meer groenten onverpakt. De vraag is of plastic echt zo slecht is als wordt gedacht. Hiske Versprille 16 maart 2015, 1430: Beeld Floris Lok. Wie braaf zijn plastic naar een oranje container in de stad brengt, zal het zijn opgevallen: dat gaat niet om kleine hoeveelheden. Dagelijks trekken Amsterdammers meer dan 5.750.000 verpakkingen open, en plastic maakt ongeveer een kwart van het gewone afval uit. De weerstand tegen de volle vuilniszakken groeit. Staatssecretaris Wilma Mansveld van Milieu kondigde een verbod aan op gratis plastic tasjes voor eenmalig gebruik. In Berlijn en Antwerpen openden onlangs al verpakkingsvrije winkels, waar klanten hun eigen potjes meenemen; je bepaalt er per gewicht.
Verpakkingsmateriaal Provincie Antwerpen de beste bedrijven in uw buurt.
Wij maken verpakkingen uit golfkarton in alle soorten en afmetingen in elke hoeveelheid. Ons assortiment is samengesteld uit: Gespecialiseerde en gemonteerde verpakkingen Palletdozen en industriële verpakkingen. Toon telefoon Bezoek website. Vosstraat 323 2100 Deurne antwerpen. gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal, kartonnen dozen, noppenfolie, verpakkingsmachines, krimpfolie, golfkarton, seals, bouwfolie, opvulmateriaal, verhuismateriaal, stucloper.
Zero waste in Antwerpen: 5 verpakkingsvrije winkels june. a travel magazine.
Ondertussen zijn er over heel Vlaanderen al meer dan 30 zero waste winkels verspreid. We stellen je alvast even voor aan deze vijf Antwerpse deels verpakkingsvrije winkels. Lange Leemstraat 252, 2018 Antwerpen. BE O focust op bioproducten die betaalbaar zijn voor iedereen.
Sneakers gemaakt van sigarettenpakjes Mixed Grill.
Jason Ruff maakt van oude verpakkingsmaterialen miniatuurversies van sneakers. Het basismateriaal daarbij zijn sigarettenpakjes, maar ook verpakkingen van voedsel, rietjes en brochures worden gebruikt. Met behulp van plakband en wat karton krijgen deze materialen een tweede leven als sneaker. Zoals je kunt zien heeft Jason Ruff een voorkeur voor de sneakers van Nike en dan vooral de basketbalmodellen.
In een duurzame verpakking Voka.
Als je wel eens zaken online bestelt, dan is de kans groot dat je een verpakkingsmateriaal van Storopack in handen kreeg. Hun werk is niet zo zichtbaar, maar ze helpen iedereen van e-commerce bedrijven tot industriële spelers met het beschermen van hun goederen. In de Benelux doen ze dat vanuit hun basis in Machelen, waar een team van 34 medewerkers onze markt bedient. Dat doen ze als onderdeel van de grotere Storopack groep, een Duits internationaal familiebedrijf. Snelheid" staat bij ons voorop, legt Wim Krol uit, sales manager Benelux bij Storopack. We helpen onze klanten om pakketjes zo snel mogelijk te verwerken. We zijn constant in de weer om processen te analyseren en te verbeteren bij klanten. En om dat te doen hebben we altijd de juiste oplossing of machine op het gebied van beschermende verpakking."
Duurzame Disposables voor Horeca Catering Denico.eu.
Suikerriet menuschaal 3-vaks 228x178x51mm 8542, excl. Suikerriet bowl 340ml 152Ø/45mm hoog 313, excl. Vetvrij snackzakje krant bruin 16x165cm, 950, excl. Denico Green Products. Adres: Blancefloerlaan 179 E BE 2050 Antwerpen. Telefoon: 32 0 3 233 63 96. Email: email protected.

Contacteer ons